Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – историята на дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която предлага дрехи jack and jones въобще ? Независимо от това, че у нас фирмата да не е в редиците на най-популярните , си определено си струва да да узнаеш повече за артикулите й и да намериш точно тези сред тях, които подхождат на твоя собствен стил и начина, по който гледаш на света !

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на най-първите дънкови облекла на бранда, наблягат на добрата изработка и първокласния продукт . Те са вдъхновени от достоверния винтидж стил, произвеждат отново избелените продукти, все едно преминали през многобройни пранета , кръпки, съшити върху основните парчета, от които е създадена дрехата , което прилича на кръпки. И по наименованието си , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен период във времето, а в изпълнението си се стреми да хване истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази колекция представят първокласно качество , добавени специфични и уникални , сами по себе си, детайли , за да представят най-добрата винтидж визия с допълнени към нея модни нотки . Уважавайки традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават облекла , които ще допълват оутфита на смелите мъже, които харесват фенове на традиционното за този период.

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 1
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в ЕС , но също така и навсякъде по света

Както можеш да разбереш и в предходната ни статия, посветена на марката, дрехите Jack and Jones съумяват да придобият слава не само в ЕС , но и навсякъде по света. Марката има партньорски връзки с редица компании , които са обединени от сходни замисли и които споделят съизмерими ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към по-младите и работещи хора, точно като теб, които се съобразяват с трендовете на модата и се стремят стилът им да прилича тъкмо на тях. Моделите комбинират изчистената визия с модерните понастоящем последните писъци на модата, за да бъдеш на тяхна страна завинаги, като почитател и поддръжник .

В първите години дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки

В началото след създаването на компанията , дрехите Jack and Jones са главно дънки, защото денимът вече е трайно установен на чуждестранните ниши и се предлага в най-разнообразни разновидности . И до днес , те се предлагат в многообразни цветови палитри и отенъци, с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен скъсани, по-прилепнали за краката и дупето, от типа „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който брандът съумява да се утвърди в световен мащаб и да си спечели мястото до другите успели производители на дънки . В последно време, компанията налага на пазара колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която преосмисля главната насока на дънките и има за цел те да бъдат по-евтини за всеки . Това , което е важно за компанията, е преди всичко високото качество, впечатляващият дизайн и добрата изработка.

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 2
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще видиш в каталога с артикулите ни, са сред най-продаваните на бранда, така че определено са си отвоювали чуждестранното одобрение . Сред тях са изчистените тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с ефирна материя от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който подхожда за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладния период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не дразнят кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core са и шубите на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са непромокаеми и предпазват от вятъра, подхождат на абсолютно всеки стил и имат много джобове, които са създадени , за да събират абсолютно всичко нужно.

Качествени дрехи Jack And Jones 3
Качествени дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за всички сезони

Дрехите Jack and Jones са подходящи за различните сезони – правят се иновативни модели от съвременни и разнообразни материи тениски и ризи, в цялата палитра от цветове или с допълнени орнамента, модерни в съответния период на лансиране на пазара на серията дрехи . Точно за тази колекция дрехи Jack and Jones, фирмата работи в тясно съдружие с много малък брой отдадени на работата си доставчици , които дават най-високо качество на финалния продукт . Благодарение на съвместната им работа , дрехите Jack and Jones стават незаменими за облеклото на всеки човек , валидни за какъвто и да е случай. Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже с модерен начин на живот и елегантен външен вид – точно такива, които се стремят да наложат класиката , но в по-модерна и тренди разновидност .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 4
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са запленени от градската поп култура – начинът на обличане е интересен и разнообразен , от стила лъха радост , а вдъхновението за тях е от най-актуалните трендове . Те са с високо качество и комбинират в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, които ти дават шанса да пресъздадеш абсолютно всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и индивидуални, подходящи за личностите, които не се страхуват да се откроят сред всички останали . Подходящи са за креативните мъже , които много често съчетават многообразни начини на обличане в аксесоарите и детайлите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага цветни дрехи, като щамповани тениски , блузи за ежедневието, суитшърти и дънки .

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да представи възможно най-голямо удобство за ежедневието , без, разбира се, да не обръща внимание на доброто качество на тъканите, които са нужни за изработката им . Точно сред точно тези дрехи Jack and Jones попадат предложенията за спорт на марката , които може би ще провокират любопитството ти! Инспирирани от натоварения начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за различните климатични условия през всеки един сезон – пролет, лято, есен и зима . Те ще се понравят на мъжете , за които е важно качеството и удобството , харесват спорта , но не не могат да не обърнат нужното внимание на добрата визия. Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от тази серия подхождат на активности навън и в парка, а прибавените орнаменти са новаторски и имат за цел да ти помогнат много, когато си в такава среда .

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 5
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Вземи идея за своята визия

Успяхме ли да привлечем твоя интерес ? Силно се надяваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към използваните материали и направените орнамента, за да биват валидни за различните визии и едноличната индивидуалност, която да ти понрави и да подбираш сред многобройните предложения . Фирмата истински си струва да бъде оценена и в България по способа, по който се е наложила и в останалите държави.

Потърсете и останалите ни продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Най-добрите дрехи Jack And Jones 6
Най-добрите дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 7
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 8
Невероятни дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 9
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в ЕС , но също така и навсякъде по света
В първите години дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки
Разгледай и ти!
Дрехите Jack and Jones са модерни за всички сезони
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Вземи идея за своята визия