НЕКА ТЕСТВАМЕ СЕБЕ СИ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ТЕСТВАМЕ СЕБЕ СИ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли повечето от нас , да си представим своя ежедневен и модерен ден, без смартфони? Реален отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой клиенти на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на потребителите които избират смартфони видимо расте от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават експертите . Последната година малко повече от 36% от жителите на планетата употребяват смартфони, сравнение с 2011 г., когато този процент е просто 10. И разбира се, налични са фактори за тяхната популярност.

# КОМПОНЕНТА, КОИТО РАБОТЯТ ЗА ПОВИШАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

осъществяване на връзка с лична или работна перспектива ;

употребяването на доста модели апликации за онлайн пазар или резервации;

запазване на разтърсващи спомени или преживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни донася енергия , заряд и прекрасни емоции .

СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И КАМЕРАТА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните в действителност е една от най-следените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са важни и специалните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

КАКВА КОНКРЕТИКА ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ВАС

Съществуват две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако имате желание лесно да управлявате телефона си и да получавате най-новите актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви подсигури това.

Изключително добри смартфони 1
Изключително добри смартфони

ПОДБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Закупете вашият смартфон, избирайки желаната големина на екрана. В случай, че за вас е важно използването на мобилното устройство с една ръка или просто смятате , че по-малкият екран приляга на вашия стил, по-скоро се спрете на такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на сериали, клипчета или забавни игри, то по-функционален би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е важна при смартфоните, за да разполагате колкото ви е необходимо песни , игри, картинки и клипчета. 32GB е прилична стойност, оставяйки на страна че последните разновидности смартфони притежават 64GB.

ПОТРЕБНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Когато го купите, открийте калъф, най-добре пасващ на вашият смартфон – това ще осигури защита от удряния или потенциално падане върху неговия дисплей. Дизайна, също е важен , намерете калъф, който отговаря на точно по вкуса ви и с него се чувствате комфортно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, естествено е важна част от поддържането на смартфона – той предпазва екрана от белези и в някакви моменти от леки мокрения;

Внимавайте , пазете смартфона си от вода. Ако по случайност , попадне по-голяма капка или го полеете , веднага премахнете батерията, за да може за час да изсъхне и чак тогава я вкарайте на място .

Веднъж в месеца трябва да се направи пълен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това означава, че за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% после да оставите батерията да бъде разредена цялостно , падайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Запазете смартфона си в добро състояние – изрядното пречистване, ще превърне от дисплея красота за окото и в следствие на което ще има още по-красив вид . За тази работа не използвайте хартия, а само лека кърпичка, в друга ситуация, може да бъде нанесено нежелано надраскване на екрана;

Дръжте смартфона си, постоянно на едно и също място, когато излизате . Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек ако го оставяте за кратко , някой може да ви го вземе или открадне. Поради този факт , не забравяйте да използвате FindMyPhone или друга такава функция, при кражба или загуба .

Вижте каталога ни с смартфони 2
Вижте каталога ни с смартфони

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?

Значителният асортимент от смартфони на пазара , на моменти е възможно да ни обърка , ето защо е удобно в случай, че се доверим изпитана марка сред конкуренцията , както е ООД. Ще ви предложим съществено важните съвети , които експертите от ООД дават . Главни критерии за купуване на нов смартфон:

Разгледайте смартфони 3
Разгледайте смартфони

КОЯ Е ИСТИНСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашно време е един компактен джобен компютър, със собствен процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да издириш каквото ти е нужно . Без значение от подробността къде се намираме , имаме шанса установим , че всички фактически “живеят в“ самртфона си и през цялото време търсят нещо, сигурно себе си. Думата смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което абсолютно изрядно съответства на критериите на самртфона. Ето го и момента ви представим базовите ползи от смартфона:

общуваме с близките ни , би могло да бъде с продължителност часове или работно се свързваме наши колеги ;

Заявяваме нашето интернет присъствие , сърфирайки в социалните мрежи, а от там сме постоянно на гребена на вълната с най-актуалните новини , анализи и постове;

Напоследък често смартфоните участват в процеса и в офиси на фирми, за оптимална работа ;

В моменти, в които сме отегчени от ежечасните задължения , чрез смартфона си, кратковременно и без проблеми „отиваме“ в любимото си приложение , за да слушаме приятна музика ; да отидем в паралелна реалност , посредством чувствен филм; да се забавляваме с комедийно предаване или поне за малко да се „впуснем“ в редовете на завладяващо четиво .

Смартфоните са доверен другар , ако ни се хапва , без значение колко е часа .

Ако решим да си направим селфи, имаме скъп момент където и да сте ;

Нашите компютри са наистина обемни, за разлика от смартфоните, които не само са преносими, но пасват на малкият ни джоб .

Оферти за смартфони 4
Оферти за смартфони

КАКВО Е НУЖНО ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не купувайте смартфон, чиято батерия издържа под 10 часа. Във виртуалния магазин на ООД, бихте могли разгледате раздел от смартфони, специално тествани за дълготраен „живот“. По този начин ще си изясните , кое устройство ще ви осигури защита и спокойствие – едно зареждане , за няколко дни.

Намерете най-добрите оферти за смартфони 5
Намерете най-добрите оферти за смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Вижте страницата на ООД и открийте смартфона, пасва на стила ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с страхотен външен вид е вашият смартфон, с който се чувствате на място . Вижте още групите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Най-добрите на пазара смартфони 6
Най-добрите на пазара смартфони
Вижте смартфони 7
Вижте смартфони
Изключително качествени смартфони 8
Изключително качествени смартфони
Голямо разнообразие смартфони 9
Голямо разнообразие смартфони
Повече за  смартфони 10
Повече за смартфони
Намерете смартфони 11
Намерете смартфони

СВЕТЪТ ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ВИЖДАНИЯ И КАМЕРАТА НА СМАРТФОНА МИ
КАКВА КОНКРЕТИКА ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ВАС
ПОДБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПОТРЕБНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?
КОЯ Е ИСТИНСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО Е НУЖНО ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ