август 10, 2018

детски рокли

 

Пролетни вълнения в актуалните за детски рокли

Ще ви срещнем с актуалната серия детски рокли на „Точици“ , включваща в себе си нежни и практични десени удачни за безспирни забави , както и за по-специални поводи . Изяществото на акцентите ще ви накара да попаднете в фантастичен свят от чудеса и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Подаръци на „Точици“

С пазаруването на която и да е рокля от пролетната колекция на „Точици“ ще получите , като етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка съставяща анимационен пъзел. Изображението е подбрано характеризирайки външния вид на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

Официални детски рокли

По-специалните дни и бляскави поводи се нуждаят и от блестящо отношение в покупката на визия за вашето дете . Не експериментирайте в покупката за важните дни на своята принцеса с примирявайки се с каквото и да е . Тържествените рокли на „Точици“ сътворяват естетически издържан начин на изглеждане, без компромиси в качеството . По-специално предложение е прекрасната разновидност с бели рози . Кройката е без ръкав , със страничен цип на от задната страна. Меката памучна материя обещава чувство на комфорт. Можете да потърсите и още модели в тревисто залено и бордо. Следващата ни чудесна идея за класическа визия са дантелените десени. Горната част е с къс ръкав, а кройката волно се спуска под коляното. Като допълнителен аксесоар към роклята може да прибавите страхотна дантелена шапка, пасваща на щурото настроение във вашия празничен ден. Друго уникално предложение са разновидностите детски рокли с тюл представени в два модела в колекцията . Впечатляваща в своята пищност е кораловата рокля. С изобилие от спускащи се тюлове, със странично закопчаване и стигаща до глезена, претворява младата дама в истинска барби и превръща тържествения ден в разноцветен карнавал . В случай че искате по-официална визия можете да се спрете на модела с дълги ръкави и черни воали. От кръста нагоре е от фина жакирана материя, а под множество тюл има вътрешна подплата. Получаваме подчертана официална визия дори и само с тази рокля , без необходимост от аксесоари . Впечатляващо предложение си остават роклите с пола от сатен в лилаво и панделки. Кройката на талията е ниска и създава пищност, който приляга на гиздавия вид . Моделът можете да потърсите в гамите на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Сътворени с чувство

Купувайки дрехи за визията на рожбата си , родителят му дава индивидуалност . Ето защо е добре мъниците да се чувстват непринудени в постоянните си щуротии и приключения , но разбира се и неповторими в собствената си оригиналност . Новите комбинации за сезона са направени върху модните иновации и забележките на купувачите , разбирайки реалните наложителности на променящия се детски свят. Пролетния сезон ни предразполага да се прехласнем по ефирност и обаяние от пъстрота. Превърнете във приказно създание вашата малка звездичка с новата серия от детски рокли на фирмата .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Къде е възможно да ги открием ?

Магазини с марката в цяла България и онлайн страницата за пазаруване ни дават изобилен асортимент на стоки за визията на детето от 0 до 14-годишна възраст, както и играчки, даващи развитие на фантазията в хода на лудориите . Бихме могли да открием всичко каквото търсим – от бельо, нощници и спортни екипи до тържествени детски рокли и костюми допълващи се с актуалните акценти за този сезон . Играчките, като най-добри детски другари , заемат почитно място в магазините .

Детски рокли за най-ранна възраст

От векове назад и до наши дни роклята се приема за знак за женственост и шикозност . От съвсем невръстна възраст по този начин успяват да ни научат да усещаме себе си прекрасните рокли . Колекциите за деца до 2 години , съчетават страхотни цветни тонове с доброкачествени изработки, гарантиращи безгрижието на детето . Невероятни са типа детски рокли с любимци от екрана . Типа рокля с Елза, абсолютно като самата нея , е широкоизвестна сред предпочитанията на децата . Разбира се , имаме модел и за симпатизиращите на другата анимационна фаворитка – Ана. Типа модел на Ана е от памучна материя и с украшения с къдри около шията . За повече ефектност , може да се комбинира с тюркоазено болеро . Страхотна идея за най-малките ни приятели са светещите детски рокли с цветчета изрязани ръкави . Свободно раздвижени и с закопчаване от фронтална страна , тези разновидности са идеално пасващи за неспирните летни купони .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Висококачествена грижа

Направени единствено в родината , с най-хубавите природни материали и наситени цветове и бутикови детайли, детски рокли на фирмата са потапящи ни във вълшебна реалност . Ако възнамерявате да подсилите роклите с още детайли, разгледате разновидностите на шапки, очила, чантички и красоти за коса, които са пълен унисон с пролетната колекция . Разгледайте и актуалните пролетни колекции мода за вашите момчета .

Други наши раздели в сайта:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 4 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Пролетни вълнения в актуалните за детски рокли
Подаръци на „Точици“
Официални детски рокли
Сътворени с чувство
Къде е възможно да ги открием ?
Детски рокли за най-ранна възраст
Висококачествена грижа

Add Comment