октомври 2, 2018

протеини

протеини

Какво представляват протеините?

Протеините са природно важни макромолекули, които са консистенция от аминокиселини. Те изпълняват важна функция в нормалното развитие и действие на човешкия организъм. Всъщност протеините имат служба на един от същинските конструктивни компоненти на които и да е живи клетки. Мисиите, които изпълняват в организма , са градивни и особено разностранни . Тръгвайки от характерно структурните такива, свързани с граденето на клетките, и водещи до осигуряването на самородни защити на организма и транспортирането на кислород до тъканите. Телата ни имат възможност да обобщят голям брой от аминокиселините, имащи роля в образуването на протеините, но още подобни трябва да набавяме от външни източници. Те могат да са храните , наситени с протеини, или различните протеинови хранителни добавки, продавани на пазара .

Минало на протеина

Преди по-обстоятелствения фокус върху функциите и изгодите на протеините за нашия организъм, ще се потопим в историята на тяхното откриване и извеждане като самостоятелни частици. Френският химик Антоан Фуркроа е първият, който със сигурност разделя протеините от останалите известни органични вещества . Това се развива през далечната 1789 година. След много изследвания , проведени през този отрязък време, Фуркроа установява албумина, фибрина и желатина като индивидуални състави с животински корен . По нататък науката обръща по-значително внимание на тази група елементи и започва разкритието на по-съществена информация за тях. Понятието „протеин“ е въведено първоначало през 1838 година от шведския химик Йонс Якоб Берцелиус. Чрез което той обозначава фибрина, албумина и други сходни вещества . Берцелиус разкрива и тяхната мисия като структуроопределящи за живите клетки елементи . Идеята му в последствие бива продължена от още редица изследователи , които постепенно изучават синтезирането и химичния сплав на протеините, както и всички техни дейности и роли в човешкия организъм.

протеини 1 Най-добрите
протеини

В какви норми са ни необходими протеините?

Това е един безспорно значително важен въпрос за протеините, на който ще откликнем . Реално съобразните дневни количества протеини са разнообразни за неактивни мъже и жени и за тези, които ежедневно тренират на тренировки . Принципно за стандартен дневен прием се представя 0,8 грама протеин на килограм телесно тегло . Подобни дози протеин естествено са ужасно недостатъчни за мъже и жени , занимаващи се със активни занимания. Задължително е снабдяването на по-големи дози протеини, за да се избегнат катаболните процеси във връзка със губене на мускулна маса, реализиращи се след завършека на физическите упражнения . Идеално осъзнавате, че редуцирането на мазнини е пряко кореспондиращо с регулирането на цялостния калориен прием. Но това не трябва да става за сметка на протеините. Напротив , приемът на на протеини е необходимо да се запази на тези нива , а в други аспекти дори да се повиши . Освен това че оказва протекция от катаболизъм, обичайният прием на протеини има термогенна функция, подкрепя по-активното храносмилане и извличане на положителните вещества и контролира апетита. Следователно ако подлагате тялото си на активни спортни активности и потене в залата , имайте предвид дозата протеини с физическото натоварване, което изразходвате средно .

протеини 2 Най-добрите
протеини

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки биха били страхотно действащ начин за прием на нужните количества протеин на човека. Те са съществено съществени за всекидневно трениращите хора , при условие, че осигуряват на тялото потребната мощ, за да устои на неспирното трениране . Това са основните разновидности протеини, които бихме могли да си набавяме във формулите на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – той е най-желан от спортните натури заради лесното му усвояване и приемане от човешкото тяло. В същото време трудно бихме взели потребното количество от него чрез храните , без сериозно затормозяване своя стомах.

– казеин – наричан също като млечен протеин. Той подхранва постоянното отделяне на някои аминокиселини, вършещи важна функция в разрастването и растежа на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също има съществени нива на аминокиселини, подхранващи скелетната мускулатура. Консумирането му помага за пълната сила и стабилност на мускулите.

– яйчен протеин – силното му преимущество е свойството му да се усвоява нацяло от системата на организма . Той разработва неспирното отделяне на градивни вещества за мускулите.

– растителен протеин – не по-малко действащ за мускулатурата от асортиментите с животински състав. Действително той поддържа понижени стойности на наситени мазнини, което е от важна полза не само за нашите килограми , но и за дейността на сърцето.

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – сигурност и резултат на конкурентни цени

В списъка на Ready for life бихте могли да намерите серия протеини и протеинови продукти, елементи от сериите на световни и гарантирани фирми за фитнес добавки. Те не просто ще ви гарантират стегнато оформено тяло, но и ще ви подкрепят за запазване в отлично здравословно състояние . Също така , при нас имате шанса да изберете тези висококачествени протеини на изключително прилични ценови категории. Ето най-препопъчителните идеи от вида „Протеини“, изложени за вас:

1. Blade Sport Protein Concentrate – оглавяваме с този първокачествен протеин на прах . Той съдържа 87% суроватъчен протеин и е страхотен за рутинно трениращите . Всяка порция на Blade Sport Protein Concentrate осигурява на организма ви 21 грама протеин. Като бонус, хранителната добавка пълна с силно количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Както се сещате , този тип аминокиселини, групирани под съответното наименование BCAA, са значително необходими за който и да е често активен индивид. По какъв начин да поемате протеиновия продукт? 1 цяла мерителна лъжичка се разтваря в 200-250 мл вода или мляко. Подобна мярка обикновено се поема преди и след тренировка , но за по-голям ефективност можете да осъществите и още един прием всяка сутрин .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – напълно природен гейнър, който служи за продължително повишаване на мускулната сила. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer има няколко модела протеин с голяма биологична стойност , образувайки силен анаболен ефект. Освен това , поради на въглехидратите, в състава на , продуктът е и идеален източник на мощ за човешкото тяло . Всяко количество от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer се състои от 56 грама протеин и почти 230 грама въглехидрати, което го прави един от най-ефикасните гейнъри разпространяващи се . Добре е да се изпива ½ доза сутрин ½ лъжица след упражнения.

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – състоящ се от първо качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно съдържание . С изпълнен аминокиселинен профил и богат на BCAA, този тип протеин ще ви бъде от помощ да увеличите мускулната си маса, последователно и да запазите желаните мускули в бъдеще . Prozis Sport 100% Real Whey Protein е изследван от доста единични лаборатории и притежава множество документи за качество. Още и можете да намерите в прехласващи вкусове, включващи Шоколад и Бисквитки с крем. Съветваме ви да взимате 1 лъжица 25 грама при ставане на гладно и 1 мярка след тренировка . За по-добри ефекти , може да приемате и допълнителна напитка от протеиновия продукт преди натоварване или по-късно нощта.

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – утвърден протеинов продукт, направен от известна на световно ниво серия за фитнес хранителни добавки Myprotein. Набавя на системата по 82 грама протеин на всеки 100 грама сух материал . Myprotein Impact Whey Protein Flavoured съдържа ниско съдържание на мазнини и лактоза, но пък е пълен с калции и нужните аминокиселини. Идеален избор както за професионалисти , така и за тези , които просто си водят здравословен живот. 25 грама от сместа се разтварят в 150-250 мл вода или мляко. Тази доза е добре са се приема до трийсет минути след спортуване, но ако не ви е удобно , можете да я изпивате и във всеки друг момент .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – допълнителна опция от марката Myprotein, което пък е пригодено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е смесица от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Предоставя на организма над 22 грама протеин на приемане, както и съвкупния състав от есенциални аминокиселини. Материалът има много добро въздействие върху растежа на мускулната маса и хода на асимилиране на важните хранителни частици от организма . Една мерителна лъжичка от Myprotein Vegan Blend Flavoured се изсипва в 150-250 мл вода или сок, като е нужно да се поемат 2 или 3 такива количества дневно .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – добър както за дейно спортуващи, така и за желаещи да повдигнат дневния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate съдържа единствено и единствено първокласни протеин изолат и хидролизат от стабилни източници. Всяка доза от 25 грама подава на системата 21 грама чист протеин. Протеинът забързва развитието на чистата мускулна тъкан и осигуряването на анаболните действия в системата . Даваме съвет дневно да се съставят по 2 дози – 1 при събуждане и 1 след спортуване .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, пълна с висококачествени протеини от пет групи източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Богата на всички аминокиселини, необходими за лесното и ефективно стимулиране на активна мускулна маса. Допълнително , протеиновият продукт има разновидности в много добри вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря изключително лесно във вода. Също като предходната разновидност , се поемат по 2 дози дневно – 1 сутрин и 1 след дейности .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – за край представяме една протеинова разновидност от британската марка за фитнес добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured съставена от хидролизиран телешки протеин, извлечен от говеждо месо. Той задейства бързото и значимо завишаване на мускулна маса, както и по-ефикасното възстановяване на организма след активни занимания . Няма лактоза, а количествата на захар и мазнини в материала са доста минимални . Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured осигурява на тялото 22 грама телешки протеин и разширен спектър от есенциални и неесенциални аминокиселини. Хубаво е да се взима по 1 доза сутрин и 1 доза след активности . За следване на максимални успехи , можете да набавите и допълнителна доза от протеиновия продукт сред захранванията.

Запознайте се брошурата на Ready for life и си поръчайте най-висококачествените протеинови продукти на значително адекватни цени , като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини

Какво представляват протеините?
Минало на протеина
В какви норми са ни необходими протеините?
Протеинови хранителни добавки
Протеините на Ready for life – сигурност и резултат на конкурентни цени

Add Comment