август 11, 2018

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В ТЪРСАЧКИТЕ

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира десетки уебсайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успя да премести Apple от водещото място в ранглистата на най-доходоносните фирми в света. И предполагате ли как? С помощта на Adwords! За изминалата година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 идват от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите пари и инвестициите на всички малки и големи компании, които не само плащат на Google, но и печелят потребители от това.

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да се помъчите да го направите и сами като последвате написаното на следващите страници. Ако имате на разположение служители, на които можете да делегирате SEO оптимизацията, те задължително трябва да преминат през обучение, да получават съвети и да има кой да ги контролира при прилагането на целия процес на SEO оптимизация. Ние, като експерти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме с уменията да осъществим този процес за вашия сайт! Първите резултати предполагат задълбочено обучение за период от поне 3 месеца и ежедневна работа от най-малко още три месеца след това.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се случва в процеса, всяка седмица ще получавате рапорт за работата по вашата уебстраница, а всеки месец – рапорт за постиженията по ясни правила за SEO оптимизацията: увеличение на посещенията, подобрение на класациите в Google, количество нови посетители на сайта, време, което потребителят прекарва на сайта, количество създадени и качени на сайта статии, количество активни външни линкове.

Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-добре е да доверите страницата си на отбора от професионалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ни поверите SEO оптимизацията на уебсайта ви, по вашата страница ще работят: SEO специалист, създател на съдържание, създател на линкове, онлайн маркетинг консултант, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират пазарно проучване, ще анализират съдържанието на уебстраницата и държанието на конкурентите ви, ще напишат насоки за технически изменения по 252 фактора за SEO оптимизация, ще изработят линк билдинг план, и стратегия за периодично споделяне на ново съдържание, ще работят по общо 24 основни документа, които формират ядрото на вашата отличителна SEO маркетинг стратегия за увеличаване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го направи.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google

За да подпомогнем всички тях, ние екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД написахме четивото На първо място в Google. Там показваме 252 фактора на непознатия алгоритъм, с чиято помощ Google разпределя страниците.

За какво се нуждаете от SEO оптимизация?

AdWords е най-печелившият бизнес в света! Но все пак само 15% от клиентите в Google са към AdWords резултатите. Остатъка – 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако се чудите: Страхотно, значи няма да плащаме на Google – това не е така! Щом страницата ви не се показва между топ три – трябва да продължите да използвате Adwords! Това е факт, защото 84% от клиентите посещават топ 3 страници в SERP, а едва 1% – върху сайтовете на страниците след първата. Сега вече знаете къде можете да скриете мъртвец – на втора страница в SERP! Вашата уебстраница някъде там ли попада?

В някои случаи вашата страница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един сайт е на първи позиции в Google, там са привлечени голям брой потребители, но това не е задължително да не значи неизменно и до по-голям брой успешни сделки. Именно заради това може да се окаже, че не само вашият уебсайт има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също има нужда от промяна – например да обогатите текста на стоките, стойностите, обслужването или целия user experience. За всички тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви помогне.

Това е чудесно, но можете ли да си представите, че само докато гледахте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. търсения и са индексирани най-малко 21 000 нововъведени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата страница има възможността да се появява на първо място в Google.

Всеки проект е неповторим и същото е валидно за всеки уебсайт! Поради тази причина и вашата уебстраница има нужда от несравнима SEO оптимизация и план, съобразено предприятието ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Намерете ни на номер 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за позиционирането и на вашия сайт на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В ТЪРСАЧКИТЕ
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?
Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google
За какво се нуждаете от SEO оптимизация?
В някои случаи вашата страница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Add Comment