декември 8, 2018

Удовлетворението да избираш подаръци като приятна изненада

Удовлетворението да избираш подаръци като приятна изненада

подаръци несъмнено са вещи , на които всеки човек ще се усмихне . Без значение дали са по определен повод или не , изненадите ни карат да сме щастливи , както и да покажем любов и привързаност към друг човек , това са подаръците.

Обичаят да подаряваме подаръци

Подаряването на подаръци със сигурност е една от най-старите човешки идеи , която изпреварва обособяването на народите и датира още от обособяването на човека като особа . Дори по време на първобитната , каменна ера, порядките на даряване на подаръци е добре познат и и е използвано като начин да се каже „Обичам те“ .

Най-не Най-непознатият не Най-непрочутият подарък в миналото

След 10 години обграждане от елините на Троя, те построили огромен кон от дърво , които оставили пред крепостта на Троя. Войската прекратила обсадата и си заминала . Но само на пръв поглед изглеждало така. Но това няма значение за историята . По това време , обичаите казвали , че генералът, който не е победил в битката, предава на противника коня си . Това може да се възприеме като оправдание троянците, които са предположили , че това е подарък поради заминаването на елините от битката . Краят на историята е ясен за всеки .

Вижте каталога ни с подаръци 1
Вижте каталога ни с подаръци

Психология зад подаряването на подаръци

Сега даряването на подаръци се е превърнало в традиция във всички държави на Земята, по разнообразни празници – празнуване на рождени дни, юбилеи , за щастие , пожелание за много успехи , за изцерение, да покажем любов и привързаност или просто „благодаря“ . Подаръци се подаряват на всички – децата ви, добри приятели, членове на работния колектив , дори на съседите . В психологията, която стои зад избирането на подаръци, най-важно е едно основно нещо – те ни допускат да се обвържем на емоционално ниво с любим човек . Човекът , който дарява подаръка, изобразява чувствата и емоциите си с целта , че ще сподели усещането с него, който ще получи дара . Човекът, който получава подаръка преоткрива не само подаръка , но и усещанията към самия подарък и този, който дава подаръка . Така се заражда емоционалната връзка между двама души .

Най-обемният подарък в историята на човечеството

Без съмнение миналото и народите не са забравили някои внушителни и неизмерими подаръци. Обичаят за разменянето на подаръци продължава да натрупва одобрение в европейските държави . Заради тази тенденция даровете са станали нормална форма и начин да се покаже приятелство , добри съседски отношения или мир между две държави . Случаят за най-големия подарък в историята няма еднозначен отговор . В духа на спора, най-запомнящият се и познат „ най-мащабен подарък през столетията“ е Статуята на свободата. Тя е дарена на всички хора от САЩ от френския народ като поводът е е 100-ната годишнина от създаването и приемането на декларацията за независимостта на страната през 1886 година. Подаръкът представлява Либертас – дама в роба, която превъплъщава римската богиня на свободата. В ръцете си има факла и свитък , където са запечатани датата, месецът и годината на ратифициране на декларацията за независимостта на Съединените Американски Щати . Категорично този паметник и в съвремието пази стойността си и спечелва голяма част от посетителите в Съединените Американски Щати.

Изключително качествени подаръци 2
Изключително качествени подаръци

Най-скъпият подарък в историята

Със сигурност този въпрос е изключително лесен и едва ли има някой, който няма да се досети – най-ценният подарък в историята е Тадж Махал. Издигнат в непосредствена близост до индийския град Агра, мавзолеят е дело на моголския император Шах Джахан в памет на любимата му съпруга Мумтаз Махал. Огромният строеж трае 21 години до окончателното му завършване и там се намира гробницата на неговата жена . Мавзолеят е от бял мрамор, като за времето на строежа му е струвал 32 млн. рупии. Към 2015г. , сумата е била равна на около 52,8 милиарда рупии или 827 млн. долара . Сега този дар на императора за съпругата му е категоризиран като културна забележителност на ЮНЕСКО.

Оферти за подаръци 3
Оферти за подаръци

Но защо е необходимо да даряваме подаръци?

Създаването на връзки с индивидите , които ни заобикалят, изгражда у нас усет за цел, както и удоволствие . Това е усещане , което пречиства душата и показва на преден план най-добрите качества у човек . Както гласи известната поговорка „по-хубаво е да даваш, от колкото да получаваш“.

Насладата да даряваш подаръци

Колкото повече учените проучват и вникват в значението на купуването на подаръци, те осъзнават учудващия факт : подаръците са по-скоро за да носят удовлетворение на човека , който дарява , а не този, на който ще се даде . Затова , дори ако не ви допада да ви дават дарове, от които нямате нужда , учените ви дават съвет да оставите жена ви или детето ви да купят подаръка, който за тях е най-удачен . Използвайки този метод ги карате да уважат Вас, Вашите интереси и умения на различни празници и да укрепвате любовта и привързаността между всички членове на семейството .

Вижте каталога ни с подаръци 4
Вижте каталога ни с подаръци

Какви чувства поражда избирането на подаръци?

През годините са проведени десетки проучвания и експерименти , които искат да открият и преценят усещанията , които ни връхлитат , когато даваме подарък на наши близки .

Чувстваме се щастливи, когато подаряваме подаръци

Казано с най-прости думи , даряването на подаръци може да накара всеки човек да се гордее със себе си. По тази причина , взимайте подаръци за да се чувствате пълноценни ! Освен нашите предложения за подаръци, погледнете и :

значки
чаша със снимка
възглавница със снимка
баджове
печат на тениски
пъзел със снимка
рекламни тениски
тениска със снимка
рекламни чаши
връзки за баджове

Най-добрите оферти за подаръци 5
Най-добрите оферти за подаръци
Типове подаръци 6
Типове подаръци
Вземете подаръци 7
Вземете подаръци
Изключително добри подаръци 8
Изключително добри подаръци
Видове подаръци 9
Видове подаръци

Обичаят да подаряваме подаръци
Най-не Най-непознатият не Най-непрочутият подарък в миналото
Психология зад подаряването на подаръци
Най-обемният подарък в историята на човечеството
Най-скъпият подарък в историята
Но защо е необходимо да даряваме подаръци?
Насладата да даряваш подаръци
Какви чувства поражда избирането на подаръци?
Чувстваме се щастливи, когато подаряваме подаръци

Add Comment