януари 7, 2019

Възстановяване на здравето и блясъка на кожата чрез микронидлинг терапия

Възстановяване на здравето и блясъка на кожата чрез микронидлинг терапия

Завършеното освежаване на блясъка на кожната тъкан в настоящето е достъпно при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са нашето специално предложение за вас. микронидлинг процедурата представлява възможно най-малко агресивен метод за заличаване на несъвършените области от лицевата част, като снижава до минимум възникналите деликатни вълни и гънки , задействайки възстановителните реакции в дерматологичната покривка и ускоряване на колагенообразуването .

По какъв начин работи ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се характеризира с употребата на синя и червена LED светлина . Сините лъчи деактивира микробактерията , възбуждаща гноясване при акне , а червеното облъчване подпомага клетъчните части да образуват колагенов белтък , като това усъвършенства градежа и свежестта на кожната покривка . Посредством присъщия си нехирургичен подход , микронидлинг интервенцията не носи и най-малкия усет за неудобство и неуют .

Как да снижим риска от нежелани ефекти след микронидлинга?

С края на високочестотната микронидлинг намеса е нужно да изпълнявате препоръките на вашия лекар , за да подсигурите най-висок резултат и освен това да се предпазите от нежелани косвени реакции .

При погрешно отношение към кожния пласт след микронидлинг е допустимо да възникнат косвени реакции . За да не ги провокирате , ние, консултантите на ООД даваме следните препоръки :

– Да се забрави за агресивни измиващи изделия

– Да се пропуска появата и престоя под жарко слънце

– едно денонощие след практиката да не се слага грим и козметика , освен в случай че вашият дерматолог не е указал друго

– Вечерното време след терапията може да се ползва единствено козметичен еликсир

– Да не се напряга физиката в насрочения ден за манипулацията

– Да не се практикуват масажни терапии , бани под пара и сауни 5-7 дни след микронидлинга

– Вероятно е в третирания участък да изникнат пъпкови възпаления, които ще отпаднат в период от седмица след терапията

– При наличието на условие , което Ви безпокои в срок от 2-3 дни след процедурата и считате , че е свързано с нея , моля, потърсете контакт с нас

Изберете микронидлинг 1
Изберете микронидлинг

Каква е по своята същност ООД микронидлинг?

Удивителните ефекти , които дръзката и умела микронидлинг методология – ООД постига , се дължат на мултифункционалното влияние на уреда , който обединява микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED лампи. ООД тушира деликатните вдлъбнатини и черти по кожата , чувствително я прави стегната и изправя , уплътнява разстоянията между порите ,а също така и заличава следите от младежко акне , активно младежко акне и някои пигменти. Микронидлингът представлява неоперативна възстановителна практика, което носи смисъл, че при тази процедура няма хирургична намеса и вървящите ръка за ръка с нея неудобства .

Най-добрите оферти за микронидлинг 2
Най-добрите оферти за микронидлинг

За кого е създадена микронидлинг терапията ?

Радиочестотната микронидлинг процедура с ООД достига впечатляващи резултати при, както изложихме по-горе, всеки вид кожа и се доказа като уместна за едва ли не всички възрастови групи . Прилага се при повърхностни следи от акне , процедиращо акне , обособени дупки , слаби сбръчквания , оцветявания ,а също и състарена кожа . Чрез тази методология се освежава плътността на кожната тъкан, неравността се изравнява , а равнината се запазва .

Какво представлява този здравен микронидлинг?

По време на високооборотната микронидлинг терапевтична дейност здравно технологично съоръжение с нежни , игли, обвити в злато правят много микроскопични надупчвания по кожния слой . Вследствие на което се провокират регенеративните действия ,като в същото време се активизира изграждането на колаген . С помощта на малките продупчвания кожният ни слой по-лесно приема и обработва необходимите й вещества , като хиалуронова киселина , енергизиращи вещества и съединения, които възобновяват натуралния й изглед .

На какво се дължи фактът, че микронидлинг практиката с ООД се доказа като безрискова ?

След края на третирането се забелязва леко порозовяване на третираната област , но това последствие се стопява до няколко часа . Микронидлинг терапията обикновено не довежда до други, освен тези неприятни последици и освен това води до очаквано силни резултати в пълното подмладяване на кожата . Не без значение за сигурната микронидлинг манипулация се оказва видът на използваните технологични приспособления . В клиника ООД ние, неговият екип играем сигурно с ООД – придружен със сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг намеса , който покрива нелеките изисквания на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Щатите . Проверена и удостоверено успешна , микронидлинг практиката ООД е безопасна за доброто здраве и представлява обещаващ път към подновяване на блестящата външност на кожната покривка .

При неспазване на професионалните съвети на специалиста по дерматология с края на микронидлинг терапията биха могли да се покажат по-дълготрайни червенини и леки буци. Щом съзрете нещо , което става повод за вашите тревоги , веднага осъществете връзка със своя дерматолог .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 3
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Колко броя посещения трябват и кога се откроява крайната цел от микронидлинг?

Микронидлинг намесата има популярността на една от най-неизменните във времето третирания на епидермиса и дермата . Ефектът от нея е възможно да продължи през цялата следващата година . Отзвуците от микронидлинга се забелязват с невъоръжено око още след първата намеса , като за целта на оптимални резултати се препоръчват три или четири намеси в съответствие със степента на състаряване на вашия дерматологичен слой . Радиочестотната микронидлинг практика с ООД би могла да се употреби без значение от годишния сезон .

Времетраенето на микронидлинг терапията се колебае в порядъка на трийсет-четиридесет минути и с настъпването на края й ще стане възможно да насочите поглед необезпокоявано към всекидневните си ангажименти.

Изберете нашите предложения за микронидлинг 4
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Кои са изненадващите следствия , които микронидлингът оставя?

– сбиване на дупките

– елиминиране на следите от гнойни възпаление

– заличаване на неуловими бръчки и кривини

– понижаване на обема на нежеланото оцветяване

– повдигане на кожата

– изглаждане на цвета на кожата

Възползвайте се от микронидлинга! Незабавно!

Насрочете посещение при дерматологичен специалист от ООД и отправете към него всички теми , от които се вълнувате . Нерядко контактът със специалист по здраве е изключително важен при предприемането на решение за правилния път . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Изберете микронидлинг 5
Изберете микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 6
Изключително качествен микронидлинг
Изберете микронидлинг 7
Изберете микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 8
Изключително качествен микронидлинг
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 9
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 10
Изключително качествен микронидлинг

По какъв начин работи ООД микронидлинг?
Как да снижим риска от нежелани ефекти след микронидлинга?
Каква е по своята същност ООД микронидлинг?
За кого е създадена микронидлинг терапията ?
Какво представлява този здравен микронидлинг?
На какво се дължи фактът, че микронидлинг практиката с ООД се доказа като безрискова ?
Колко броя посещения трябват и кога се откроява крайната цел от микронидлинг?
Кои са изненадващите следствия , които микронидлингът оставя?
Възползвайте се от микронидлинга! Незабавно!

Add Comment