октомври 27, 2018

Видове интериорни бои и особените им различия

Видове интериорни бои и особените им различия

В търсенето на интериорни бои и проектирането на цялостна концепция, преди самото начало е препоръчително детайлно да проучите избора и какви типове интериорни бои можете да закупите . Дали да направите стените бляскави с металически отражения, да бъдат сатенено фини , закачливи ярки пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Създайте си план кой вид стени искате . Интериорният стил е комбинация от въображението умисъл за развитие на подходящи среди за живот. Точно както хората се развиват , порастват и променят така и къщите, в които пребивават имат нужда редовно от нещо ново , в течение с новостите . Първоначалният избор в претворяването на помещенията е намирането на нов нюанс интериорни бои за стенните повърхности. Това е не просто най- силно променящия фактор , а и базата за осъществяване на обновен вътрешен дизайн. Значително важно е да знаете , че освен уникалните творчески идеи и компетентното извършване на плана от съществена важност е и продуктът боя . Capbg от пет години зарежда българския пазар италиански бояджийски материали , с добро име и качество. Стоките им се намират в голям брой вериги магазини за ремонтни дейности в България , а през изминалите две години търговските им обмени нарастват двойно . Марката е готова да ни предложи разнообразен асортимент за всеки тип стена .

Бои с декоративен ефект

Безспорна класика продължават да бъдат декоративния тип интериорни бои. С металически си отблясък размесен с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в украшение на вътрешния дизайн на вашия дом. Отличаваща се с висока издръжливост , дължима на пречупващите си частици. Съединението на боята я кара да бъде добра за шлайфане и полиране. Перленият блясък допълва визията прекрасно съчетан с интериор в златно и сребристо .

Видове интериорни бои 1
Видове интериорни бои

Преди поставянето на интериорни бои

Преди да започнем с размазването на продуктът, на който сме се спрели е хубаво да направите грундиране. Така се постига върху стената една изравнена основа за работа като запълва грапавините . Гарантира равномерна поглъщаемост и по-удобно и икономично замазване на интериорна боя. Грундирането не позволява на водата да се абсорбира в основата, точно поради тези обстоятелства играе от първостепенна важност за укрепителната сила на стените. Важно е освен настроение, стените ни да ни обещават сигурност . Грунда се нанася по цялата ширина . При сушене се чакат два – три часа. Спокойно можем да продължим с поставянето на интериорни бои, когато основата е издръжлива на драскане.

Разнообразие от интериорни бои 2
Разнообразие от интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто

Категорична актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Създадена на водна основа и с трансформиращи се от слънчевата светлина тонове . Оползотворява се в множество сгради , с оглед на кадифения стил , който създава . Материалите на Енканто са най-актуална модна тенденция на интериорни бои, точно сега стъпваща на българския пазар.

Нанасяне на боята . С пистолет или четка ?

При условие че спрете своя избор на четка за разнасянето на интериорни бои, трябва да предвидите опасността от изцапване. Поставянето на боя задължително започва отгоре . Облепете с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът разбира се винаги е лесен за употреба метод, най-много ползван във вътрешния вид на стари пространства . Поставя продукта равно, което води до малък разход на багрилни вещества. Изисква плътно скриване на нещата наоколо , заради това не ви съветваме да се използва за реновиране на нови сгради .

Миещи бои

Страхотна близка тенденция , която бихте могли да откриете в Capbg са миещите материали . Страхотна покривателна способност и ускорено изсъхване я правят лесна за машинна или ръчна техника на боядисване. Създава задушевна обстановка и придава завършващ замах на визията . Продуктът в съвместим с всеки тип зидове и подходяща за съчетаемост с други базови бои , което ще направи ситуацията разнообразна .

Видове интериорни бои 3
Видове интериорни бои

Сатенено изящество

Привлекателно решение за офиси , ресторанти и кафенета и артистични пространства са сатенената разновидност на интериорни бои. Безкомпромисното качество дава свобода за развихряне на каквито и да е авангардни ремонтни решения . Страхотни за интериорна и екстериорна употреба. С упорита стабилност срещу действията на природата , сатенения вид интериорни бои запечатват своя красив и блестящ визуален вид достатъчно дълго . Най-често продавани за публични сгради . Препоръчителна е професионално нанасяне.

Още оферти от Capbg

Не се колебайте да разгледате предложенията на марката за външни бои за повърхности , които биха могли да довършат цялостната картина за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Видове интериорни бои 4
Видове интериорни бои
Типове интериорни бои 5
Типове интериорни бои
 интериорни бои 6
интериорни бои
Видове интериорни бои 7
Видове интериорни бои
Невероятни интериорни бои 8
Невероятни интериорни бои
Качествени интериорни бои 9
Качествени интериорни бои
Невероятни интериорни бои 10
Невероятни интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 11
Огромно разнообразие от интериорни бои

Бои с декоративен ефект
Преди поставянето на интериорни бои
Крещящо новият продукт Енканто
Нанасяне на боята . С пистолет или четка ?
Миещи бои
Сатенено изящество
Още оферти от Capbg

Add Comment