декември 19, 2018

Забележителни препоръки , които трябва да знаете за летните гуми

Забележителни препоръки , които трябва да знаете за летните гуми

Сериозната роля на летните гуми

Няма спор , че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми се радват на безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните отличителни белези . Статистиките сочат , вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят актуален сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват широки тръби за отстраняване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този разновидността летни гуми притежава допълнително голям скоростен индекс и развита трайност на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от спокойствие при опасни условия .

Летни гуми SYRON – богата гама

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON съдържа три отделни вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви предоставим редица подбрани алтернативи , и то на достъпни цени, също така и свободата по най-бързия и постижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от автомобилните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна .

Повече за  летни гуми 1
Повече за летни гуми

Летни гуми Syron – водещи преимущества

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се намалява вероятността за пораждането на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с значително ограничени степени на звук, удобство при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-важното нещо , от което има нужда един водач . В допълнение , SYRON са от онези компании , които въвеждат в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една особена протекция против нейното нагорещяване. Последицата от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по-продължителен пробег и забележителна устойчивост даже и при управление с сериозна скорост.

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас и вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus включват по-твърда смес на предпазителя и вече обговорената методика за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за значителна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни платна.

Разнообразие от летни гуми 2
Разнообразие от летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни елементи относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират прекрасно сцепление и подвижност и обезпечават по-ускорено изминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и мокро ; по-обемни външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, главно при значителна скорост; разтеглива нишка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с пътното платно и внимателно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , щом като става дума за сцепление и точност на движението – това ги прави превъзходен избор за ситуации , в които се иска върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на търговеца да създава завладяващо чувство от движението . Типа включва размери от 17 инча до 21 инча.

Намерете летни гуми 3
Намерете летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични преимущества

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още много достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни проводници , които обезпечават безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , кръговидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от шосето и с които се прецизира шофирането и се намалява вероятността от някакво обширно деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира шофирането на навлажнена и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се извършва еднакво разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на компанията SYRON притежават други особени и сериозни особености . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-хубаво сцепление в изненадващи ситуации ; системата, която ограничава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с изведените по-рано такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен , което от своя страна е причината да си съперничи сполучливо с най-мащабните производители в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-сериозен пробег и по-намален харч на гориво.

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 4
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми от линията на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и успешни фирми в международен мащаб. Още от основаването си през 1967 година, марката се разширява непрестанно в тон с най-съвременните технологии и течения на пазара, за да подсигури спокойствието и сигурността на водачите . Различните разновидности  летни гуми на Maxxis състоят се от разнородни свойства и приоритети . Част от летните гуми са със специфична структура , която ги превръща в особено трайни , и имат относително дългосрочен живот, даже и при неправилно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите прорези и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с практичен каркас, които подобряват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за България и ви предлагаме редица отбрани и достъпни оферти ! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-предпочитаните летни гуми 5
Най-предпочитаните летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 6
Най-добрите на пазара летни гуми
Разгледайте летни гуми 7
Разгледайте летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 8
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 9
Най-предпочитаните летни гуми

Сериозната роля на летните гуми
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – богата гама
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми Syron – водещи преимущества
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас и вашето семейство
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни елементи относно създателя Dunlop
Летни гуми SYRON – вторични преимущества
Летни гуми от линията на доставчика Maxxis
Като за финал

Add Comment